Syrop z dzikiej róży
Darmowa dostawa: od 159 zł
Sprawdź koszty dostawySposób | Koszt | Pobranie | Darmowa dostawa |
---|---|---|---|
10,90 zł | brak | od 159 zł | |
Kurier DPD | 14,50 zł | +5,00 zł | od 159 zł |
Sprawdź dokładne informacje na podstronie Czas i koszty dostawy
Wzbogać smak jesiennych napojów syropem z dzikiej róży. Jest on naturalny, pozbawiony konserwantów. Atutem produktu jest produkcja z ręcznie zrywanych, świeżych owoców. Rozgrzewający napój doda Ci sił, gdy za oknem jest szaro, buro i ponuro.
Tylko naturalne składniki
Bez konserwantów
Wyprodukowany w Polsce
Właściwości
Pyszny i domowy syrop z dzikiej róży fantastycznie wpływa na cały organizm, a jest to spowodowane jego fantastycznym składem: 70% soku z dzikiej róży i 30% cukru. Produkt pasteryzowany powstaje z należytą starannością, bez konserwantów, dlatego jego właściwości są niesamowite:
- witamina C wzmacnia organizm i pozwala skutecznie walczyć z wirusami oraz bakteriami atakującymi organizm; dba także o właściwy stan naczyń krwionośnych,
- pomaga szybko zwalczyć infekcję wywołaną przez wirus grypy, wszelkie objawy ulegają złagodzeniu m.in. bóle gardła,
- ma działanie przeciwzapalne i przeciwbakteryjne,
- reguluje ciśnienie krwi,
- jest źródłem witamin A, E, K, soli mineralnych, garbników, kwasu foliowego i pektyn.
Zastosowanie
Syrop z dzikiej róży możesz dodać do wody lub herbaty, a dzięki temu uzyskasz wyjątkowy smak, który pomoże Ci w walce z infekcją, a jednocześnie zadba o pozytywne odczucia.
Syrop znakomicie sprawdza się do przygotowywania jesiennych, wyjątkowo aromatycznych herbat, a także rozgrzewających naparów.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym miejscu, a po otwarciu trzymać w lodówce. Przed otwarciem trzeba go wstrząsnąć, aby rozmieszać naturalny osad. Syrop ulega rozwarstwianiu, ale jest to zjawisko naturalne.
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 ml:
Wartość energetyczna | 959 kJ / 229 kcal | |
---|---|---|
Tłuszcz | 0,21 g | |
Węglowodany ogółem | 56,6 g | |
Białko | 1,12 g | |
Sód | 3,1 mg |
Produkcja
Dzika róża rośnie po to, aby później móc dawać radość swoimi owocami. Jednym z takich sposobów jest stworzenie z niej doskonałego syropu. Dojrzewająca w pełnym słońcu i zebrana z przyjemnością dzieli się wyjątkowym smakiem. By w pełni korzystać z walorów smakowych i zdrowotnych napoju, przechowuj go w chłodnym i zacienionym miejscu.